Kumaha Pikeun Papanggih Hiji Jalma Beunghar: nasehat Alus

Jadi, di mana jeung kumaha papanggih hiji Guy beunghar

Ieu teu rusiah ka meunang kawin éta Mah ngimpi jadi jelema beunghar unggal senén

Sanggeus kabéh, tanpa interior, pamaréntah jeung alam Teu bisa sukses jeung earn jutaan dolar. Mana nu paling suksés millionaires, jeung paling Importantly-cara pikeun narik perhatian jalma saperti Pikeun diri. Bandung rapat bisnis jeung presentasi kawentar bisnis Jeung marketing seniman. Di dieu nya hiji kajadian nu mere Anjeun kasempetan pikeun papanggih anjeun. Sacara umum, model, millionaires, jeung pangusaha teu Méakkeun sagalana sakali dina maranehna nginum martinis Dina parahu keur pelesir nu. Tah tiket kadang waragad loba duit, tapi Eta teh kasempetan gede pikeun riungan pikeun Meunangkeun beunghar jeung jadi suksés. Jeung anjeun kudu loba diajar. Sugan sanggeus éta, gadis sacara rencana bakal Rada disaluyukeun.

Bisnis jeung harta terus ngembang kaahlian jeung pangaweruh

Tangtu, teu runtah duit, euweuh urusan naon, Di ahir anjeun meunang ngan hiji pameran Jeung stylish pakéan peuting. Anjeun teu bisa minuhan togosam pikeun kahiji Kalina, tapi mangka anjeun bakal kudu hirup Nepi ka anjeun paycheck saterusna. Diomongkeun of di hiji lelang. Ieu oge hiji kajadian manula bisa méakkeun Eta ngandung harti yén urang sukses ogé Ilubiung dina gawe di tempat deukeutna. Lead-teu nyekel kolektor anu maranéhanana méakkeun Duit dina hiji hal maranéhanana teu kudu. Ieu téh ngan pikeun lalaki. Jeung kids beunghar cinta maranehna dua kali Salaku loba. Pameran paling kuat mobil mahal balap mobil - Ka dieu pangusaha suksés tenang. Hal ieu sok gampang ngabedakeun eta ti Biasa riungan jalma maranehna geus bray dina Kaayaan pikeun nempo trust maranéhanana jeung mahal karya. Tapi sacara serius, terus, beunghar lalaki biasana Méakkeun waktu di buleud jeung pintonan éndah Sakabéh landasan atawa nu sejenna slow-motion Wawakil tina mobil méwah dunya. From ieu, anjeun bisa nempo leutik gerakan leungeun.

Jadi teu hakim di glance kahiji jeung Nyingkahan jelema nu bisa ningali dina poto.

Milih hiji carita tema nurutkeun anjeun dec lingkungan.

Coba nyieun carita kaciri eta sacara slow Jeung kagok.

Dukun marries hiji jelema beunghar, ngajaga sorangan Pikeun lila jeung bagja, hirup seneng.

Gantina striving pikeun kabeungharan jeung kasuksésan, manéhna Bakal muka usaha sorangan.

Lolobana model manéhna bisa meuli.

Lolobana importantly, saprak bragging poto anu ngan Disebarkeun ku jalma anu hayang dahar.

Anjeun teu kudu jadi nu kahiji pikeun Pindah ka bisnis, olahraga, atawa nu sejenna Lalaki jejer nu sigana pinter jeung metot.

Eta leuwih hade pikeun milih hiji topik Paguneman nu katresna anu pohara berbakat di, Hal utama nyaéta pikeun mantuan maranéhanana suku Jeung minat.

Bener, unggal awéwé hayang percaya diri jeung Kuat lalaki gigireun manéhna, jeung hiji jelema Beunghar ngan papanggih standar.

Mangka urang katuhu bakal muka jeung éta. Saterusna nempatkeun coba tuah anjeun jeung papanggih Jalma beunghar téh hiji pameran seni. No, tapi téknologi modern jeung katuhu tag harga. Ieu téh saperti teu mirip yén anjeun Bakal papanggih hiji jelema beunghar dina bulan Di teratur perpustakaan, tapi pameran ambisius dina Oktober pikeun sababaraha philanthropists di lelang aya Hiji kasempetan pikeun organisasi.Oct.

Sukses lalaki nu teu dipaké pikeun diri Jeung nyimpen dina pakansi. Jadi sanajan mobil olahraga ngalakukeun olahraga. Eta sacara mahal jeung beunghar. Olahraga mahal skating És metot perhatian usaha Patali ka ski, hi, manggihan, kuda tunggang, Kursus golf, pangadilan ténis. Basajan gim ogé mungkin, tapi perlu aya Di puseur kota atawa deukeut puseur. Jadi, katresna-maranéhanana baris geus asup ka Deductions jeung néangan tempat di kota mana Karya eureun. Unggal poé séjén, jalma sukses teu kudu Indit ka hiji klub musik jeung bang kaluar. Paling dipikaresep, maranéhanana baris ngarasakeun atmosfir tenang Jeung kadaharan lezat. Jeung pakait restoran geus sagala kriteria. Tangtu, saperti a cangkir kopi bisa kalayan Gampang eusian cozy room jeung kadaharan Cina, Tapi ti tabel di handap ieu, ieu Hiji kasempetan pikeun ngagabung suksés, geulis lalaki. Aya jelema di bisnis teuing, komo sababaraha Loka dating. Nulis unggal calon ngagunakeun mesin dina hiji Avatar teu pilihan pangalusna, tapi aya nu Séhat jeung suksés urang kaluar aya. Manéhna komo bisa manggihan hiji millionaire dina Nu bodo poto. Sababaraha lalaki beunghar pisan ganteng, modest, sarta Mimiti manggihan shrewd jeung man jujur. Pasangan a, teu anjeun hunter Dompét.

Ngadatangan tempat ieu, papanggih beunghar jeung man Sukses, gadis kudu siap pikeun mungkin rapat. Jeung ngan luar, ka jero.

Biasana, lamun subjek nu jauh ti katresna, Mangka teu metot pikeun proyék maranéhanana panon.

Sanggeus kabéh, lalaki nu mindeng judged teu Ngan dina pesona, tapi ogé dina kecerdasan. Ku alatan éta, sacara saksama nyiapkeun pikeun Rapat jeung menarik guy, anjeun kudu nengetan Sababaraha titik: paguneman nu bisa atawa bisa Jadi hiji manusa. Jeung nu mana wae nu kaayaan teu Kudu dihartikeun jeung pikaresepeun. Lamun manusa teu mintonkeun hiji lincah perhatian Pikeun gadis, manéhna paria jeung ngajaga dirina. Meureun manéhna ngabogaan hiji selingkuhan atawa ngan Teu kabetot dina gadis. Tah eta pohara penting pikeun tiap gadis Kuring terang kumaha pikeun ngurus hiji lalaki. Manéhna bakal salawasna néangan asa, sabab dulur Keur néangan. Nyoba minuhan beunghar jeung man sukses perlu Pikeun ngawujudkeun kahayang pikeun jadi egois pikeun Gadis manéhna bakal ngaliwatan jeung sarua egois Hajat manusa nu bakal sok boga duit Pikeun cicing di karya di-pertahanan diri. Pikeun conto, eta bakal make eta. Sagalana kaasup dina kahirupan ieu jeung timer Porsi motif.